Bo på idyllisk lantgård på vackra Österlen

bo-hos-angelika-11

Semesterlägenhet på Angelikas gård.

Lägenheten är tyvärr uppbokad hela 2023.

ANGELIKAS GÅRD är belägen mitt bland Norra Björstorps vackra ängar och skogar. Vi har nära till Brösarp, Kivik, Haväng med sina kritvita stränder och till Österlens alla sevärdheter.

När du hyr vår fina gästlägenhet på ANGELIKAS GÅRD omges du av våra vackra grönsaksodlingar, fält och bokträd. Här kan du säga godmorgon till våra söta får, grisar och hästar och äta färska ägg från våra höns. Ägg och annat gott och nyttigt kan du köpa i vår gårdsbutik.

En hemtrevlig gårdskänsla och en fantastisk naturupplevelse...det kan vi lova!

 

bo-hos-angelika-2

Lägenheten har två sovrum med fönster som vätter ut mot en mysig uteplats och innergård med kullersten. Stora sovrummet är utrustat med dubbelsäng. I det mindre rummet finns en enkelsäng, som enkelt kan göras till en dubbelsäng.

Ett rymligt, välutrustat kök med sittplatser för hela familjen. Det nyrenoverade badrummet har hög standard med fräsch dusch och toalett.

Sist, men inte minst, finns en supermysig dagbädd inrymd vid den gamla bakugnen.  Här kan du njuta av stillheten eller läsa en god bok framåt kvällstimmarna. Hörnan kan även enkelt omvandlas till en extra sängplats och bli barnens favoritplats.

Lägenhetens entré tar dig direkt ut till uteplatsen med sittplatser, bord och en egen liten trädgård. Och tillhörande grill. Uteplatsen är belägen mot väster och där kvällssolen kan avnjutas, med en vacker utsikt över gårdens odlingar och grönska.

Pris: SEK 6 500 / vecka.
Weekendpris, fre - sön: SEK 2 000

Lakan och handdukar finns att hyra om så önskas.

Kontakta oss gärna om det finns frågor eller speciella önskemål. Välkommen till Angelikas gård!

Rulla till toppen