Bo på idyllisk lantgård på vackra Österlen

bo-hos-angelika-11

Jag hyr ut min fina, nyrenoverade lägenhet på Angelikas gård.

Gården är belägen mitt bland Norra Björstorps vackra ängar och skogar. Närheten till Kivik och Haväng med dess välkända stränder och sevärdheter gör läget oslagbart.

På Angelikas gård omges du av fina grönsaksodlingar och såklart alla söta får och grisar som bor på gården. Utöver den hemtrevliga gårdskänslan medför läget även en fantastisk naturupplevelse.

Gården är omgiven av vacker lövskog och klassiska skånska fält. I Norra Björstorp finns närhet till det mesta man kan tänkas behöva.

bo-hos-angelika-2

Lägenheten har två sovrum med fönster som vätter ut mot en mysig uteplats samt innergården. Stora sovrummet är utrustat med en dubbelsäng och i det mindre finns en enkelsäng.

Ett rymligt välutrustat kök med sittplatser för hela familjen. Det nyrenoverade badrummet är av högsta standard med fräsch dusch och toalett.

Sist, men inte minst, finns även en supermysig lounge-hörna i anslutning till köket. Här kan du avnjuta en kopp kaffe och läsa en bok framåt kvällstimmarna. Hörnan kan även enkelt omvandlas till en extra sängplats för barnen.

Lägenheten har två entréer, varav en vätter ut mot den charmiga uteplatsen med egen köksträdgård. På uteplatsen finns även en sitthörna med tillhörande grill där den sista kvällssolen kan avnjutas. Härifrån har man fin utsikt över gårdens odlingar och vacker grönska.

Jag hjälper gärna till ifall det finns frågor eller speciella önskemål. Välkommen till Angelikas gård!

Scroll to Top