Midsommarafton öppnar vi Angelikas Gårdsbutik

Äntligen!!!
På fredag är det Midsommarafton. Klockan 12.00 öppnar vi äntligen och bokstavligen ladans portar till vår egen butik här hemma på gården – Angelikas Gårdsbutik.

Öppet varje helg från och med NU!

Till premiären har vi fyllt på med tomat- och chiliplantor, färska örter, alldeles färsk vitlök och ägg från gårdens hönor. Och vi kommer fylla på efterhand som grönsakerna mognar.
Vi har både fryst och färskt kött från gårdens egen uppfödning av lamm och Linderödssvin och vi har passat på att grillstycka en del av köttet inför helgens begivenheter vid grillen!

I ett stort, spännande hemmasnickrat mobilt skåp kan våra magiska lammskinn beskådas och favoriter väljas ut.

Naturligtvis kommer allt från Angelikas Gård!
Dessutom erbjuder vi riktigt härlig kvalitetshonung från Linas och Binas i gårdsbutiken och äppelmust från Källagården i Brösarp.

NYHET!
Grönsakskassen från Angelikas Gård.

Beställ Angelikas grönsakskasse

Nyplockade och nyskördade grönsaker, utvalda efter säsong, i en välfylld papperskasse som du kan hämta veckovis på Angelikas Gård. Bokar du tre kassar, får du 15 % rabatt. Vi startar med första kassen från och med början av juli – men vi tar redan emot beställningar.

Härliga grönsaker som kommer att finnas redo för första kassen;  vitlök, basilika, koriander, persilja, mejram, oregano, timjan, kålrabbi, selleristjälk, betor i olika färger, salladslök, kål, mangold, nypotatis, tomater, chili, gurka, squash, bondbönor…ja, o lite mer!

Beställ grönsakskassen här för 250 kronor och betala direkt med Swish: 123 540 09 16.

Våren har varit intensiv och spännande!

Vilken vår vi haft! Puh! Vi har planterat och rensat ogräs, byggt egen bevattningsdamm och ett bevattningssystem, både till växthus och till vår frilansodling. I växthuset knakar det av liv och växtkraft i 600 tomatplantor – och de kommer att vara redo om 3-4 veckor. Ute på stycket växer gourmetpotatisen Amadine till färdigstorlek om ett par veckor och strax därefter blir den goda potatissorten Connect klar.


I år odlar vi vår egen vall till djuren och hönsen har fått ett nytt, stort hönshus som de verkar mycket nöjda med.

Våra griskultingar, som inte är så små längre,  studsar runt och bökar i skogshagarna kring gården och lammen är på bete en bit bort. Det är mycket jobb, men ett helt underbart jobb!!!

Riktigt välkomna på fredag, när Angelikas Gårdsbutik öppnar med helgens alla godsaker.

Premiäröppning Angelikas Gårdsbutik Midsommarafton kl 12-18

Psssst… Den 6 juli har vi Öppet Hus på gården. Perfekt utflyktsmål med sommarlovsbarn eller sommargäster! Vi återkommer i ämnet…/ Angelika och Sara

Rulla till toppen