Grönsakskassar, kött, korv och REKO-ring i Norra Björstorp

När världen förändras får vi tänka nytt! 
Nu öppnar vi REKO-ring Norra Björstorp, där Angelikas Gård och flera andra driftiga producenter i nejden kommer att erbjuda härligt friska och närproducerade produkter. Via REKO-ring Norra Björstorp kommer vi på Angelikas Gård att distribuera våra populära GRÖNSAKSKASSAR, KÖTT OCH KORV från och med FÖRSTA VECKAN I JULI. 
I facebookgruppen REKO-ring Norra Björstorp kan du snart boka din grönsakskasse och andra godsaker från oss – Gå in och bli medlem i gruppen HÄR!

Självklart kommer vi även i fortsättningen att finnas med våra produkter på andra REKO-ringar också. Information om produkter, priser och hur du inför varje utlämning hittar du på var facebook och via REKO-ring.

Även om livet går sin gilla gång när man har gård, så kunde väl ingen föreställa sig hur allas vår vardag förändrats under 2020. Därför har vi beslutat att gårdsbutiken på Angelikas Gård inte kommer att vara öppen i sommar – förutom vid några planerade Öppen Gård-dagar lite längre fram i semestertider.
Men…allt det goda, gröna växer så det knakar, både ute i frilandsodlingarna och bland tomater och chili inne i växthuset. Fåren och de söta lammen är på grönbete och vi fyller våra långa arbetsdagar med att rensa, vattna, plantera…och rensa igen.

På Angelikas Gård har vi under våren haft två praktikanter från Kalø Økologisk Landbrugsskole i Köpenhamn, Signe och Anne, och det är spännande att arbeta sida vid sida och att utbyta erfarenheter med dem. Här har vi packat årets första Grönsakskassar från Angelikas Gård, som lämnades ut på REKO-ring i Malmö i förra veckan.

Rulla till toppen